bueno webbyrå alla tjänster
Alla tjänster

Väx och stick ut från mängden med Bueno!

Utveckling & Programmering

Utveckling & Programmering på Bueno Webbyrå innebär skapandet av kraftfulla digitala lösningar. Vår expertis sträcker sig över olika plattformar och teknologier, med fokus på att bygga användarvänliga och innovativa webbplatser samt appar. Vi omsätter idéer till kod och skapar digitala upplevelser som imponerar och engagerar. Med passion för kodning och kreativ problemlösning strävar vi efter att förverkliga våra kunders visioner på nätet.

Webbdesign

Vi designar och bygger hemsidor åt våra kunder. Efter möten med er som kund tar vi fram en plan för hela er hemsida och tar därefter fram en design till er hemsida.

Webbutveckling

I de flesta fall desginar vi och bygger hemsidor åt våra kunder. Ibland tar vi över en hemsida och forsätter utvecklingen eller kunden har en färdig design som vi bygger.

Underhåll & Drift

När hemsidan är färdigbyggd ser vi inte den som klar, utan det är då det stora jobbet börjar. Att underhåll och drifta en hemsida är ett viktigt arbete vi hjälper våra kunder med.

Mätning & Statistik

Att ha koll på hur många och vilka besökare man har på sin hemsida är viktigt för att kunna veta hur man ska kommunicera med dem. Vi hjälper er med uppsättning av mätning på en basic eller mer avancerad nivå.

A/B-test

Vad funkar egentligen bäst på en hemsida, ska knappen vara grön eller blå? Det finns många olika vägar framåt för en lyckad hemsida eller webbshop. Med hjälp av A/B-testning hjälper vi er hitta bästa vägen framåt.

E-handel

Inom E-handel på Bueno Webbyrå skapar vi skräddarsyda online shoppingupplevelser. Vi kombinerar design, teknik och användarvänlighet för att skapa E-handelsplattformar som lockar, konverterar och behåller kunder. Från produktvisning till betalning, fokuserar vi på att optimera varje steg i köpprocessen. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att maximera sin digitala närvaro och öka försäljningen genom innovativa E-handelslösningar.

Webbshop

För att kunna sälja något behöver man en webbshop. Vi hjälper er i allt från design, utveckling, support och underhåll och drift av er webbshop.

Projektledning

Har ni externa eller interna utvecklare som redan bygger er webbshop? Med vår erfarenhet av e-handel sen 2009 hjälper vi er projektleda ert projekt så det levereras i tid och blir så kostnadseffektivt som möjligt.

Underhåll & Drift

När webbshippen är färdigbyggd ser vi inte den som klar, utan det är då det stora jobbet börjar. Att underhåll och drifta en webbship är ett viktigt arbete vi hjälper våra kunder med.

Mätning & Statistik

Att ha koll på hur många och vilka besökare man har på sin webbshop är viktigt för att kunna veta hur man ska kommunicera med dem. Vi hjälper er med uppsättning av mätning på en basic eller mer avancerad nivå.

A/B-test

Vad funkar egentligen bäst på en webbshop, ska knappen vara grön eller blå? Det finns många olika vägar framåt för en lyckad webbshop. Med hjälp av A/B-testning hjälper vi er hitta bästa vägen framåt.

Marknadsföring

Marknadsföring är att strategiskt främja produkter eller tjänster för att locka målgruppen, bygga varumärken och driva önskad handling. Genom olika metoder som reklam och sociala medier skapas värde för både företaget och kunderna. Det kräver forskning, strategi och anpassning för framgång på lång sikt.

Annonsering

Behöver du mer trafik till din hemsida eller webbshop? Vi hjälper er bygga målgrupper, ta fram annonsmaterial och annonsera via META (Facebook + Instagram) och Google Ads.

Automatiserad kommunikation

Automatiserade kommunikation med sina besökare blir allt viktigare. Det kan var allt från att någon har prenumererat på ert nyhetsbrev till att de glömt något i er varukorg.

SEO

Sökmotorsoptimering är A och O när det kommer till en bra hemsida. Vi bygger upp en bra grundstruktur till våra kunder och hjälper er att ranka upp er hemsida eller webbshop.

Content-skapande

Vi skapar content till våra kunder, i allt från artiklar eller innehåll till hemsidor och webbshoppar till banners och grafiska element.

Social media

Hur ska man synas i sociala kanaler? Vi hjälper er skapa en stark social profil oavsett plattform ni väljer att synas på.

En fullservice-byrå

Låt oss hjälpa er med:
Hemsida i Wordpress Webbshop Grafisk profil Projektledning Underhåll & Drift

Boka ett första möte

Att prata och dela sin vision och idéer är alltid enklare än att skriva ett mail. Boka ett möte med Bueno och låt oss ta ett första steg tillsammans med er: