Blogg

Senaste nyheterna från Bueno!

 • 5 inspirerande exempel hur man kan använda “Negative Space” i Design

  Se hur vi använde Negative Space för Needo – Recruitment Negative Space är något väldigt effektfullt när man får till det i något man skapar. Det kan verkligen framhäva enkelheten och det stilfulla i en design. Med Negative Space så handlar det om att utnyttja de ”tomma” delar av en bild för ta fram former som man egentligen ser som bakgrund

  Läs mer
 • Svårt att komma igång 2018? – Här är mina tips!

  Många är taggade för nya året och lägger upp bilder med budskap om hur man ska lyfta berg och gå på vatten nu när man är fullpumpad med energi för det nya året. Fast för många är det totalt tvärtom, man känner att det kan vara svårt att komma igång efter ledigheten och vill mest ligga kvar under filten i

  Läs mer
 • Med effektiviserad kommunikation sparar jag tid åt mig och mina kunder!

  Mina tips för mer effektiviserad kommunikation som sparar tid åt mig och mina kunder! Detta är mina tips som jag hoppas hjälper dig att skapa mer effektiviserad kommunikation, för ju mer effektiv du är, mer får du gjort och du kan ha mer tid över till annat under ett dygn. Genom effektiviserad kommunikation med mina kunder  hjälper det mig att hålla

  Läs mer
 • 5 Designtrender inom webb under 2017

  Designtrender inom webb under 2017 Varje år lär oss nya saker vi inte visste om design och 2016 var inte annorlunda. Efter varje år så kan man tydligt se olika trender som växt fram och blivit allt mer populära samtidigt som vissa tekniker har försvunnit. Det finns massivs av olika designtrender och tekniker att lyfta fram under 2017 – vi

  Läs mer
 • Bueno startar upp egen webbshop!

  Bueno släpper egna varumärket – Zagora.se Efter mycket planering och jobb kan Bueno stolt presentera egna webbshoppen och varumärket Zagora. Zagora.se är Bueno’s egna butik med 100% ekologiska skönhetsprodukter från Marocko. Zagora.se släpptes under Juli månad och har tagit ca 1 år att ta fram och färdigställa. Bueno är delägare i detta projekt och har byggt upp hela shoppen, tagit

  Läs mer

Har du ett projekt du behöver hjälp med?

Kontakta Bueno!