E-handel med egen webbshop

Bygg Webbshop med Bueno webbyrå

Bueno är en professionell och erfaren webbyrå som specialiserar sig på att hjälpa företag att sälja sina produkter online genom e-handelslösningar. Vårt syfte är att hjälpa våra kunder att ta sin verksamhet till nästa nivå genom att skapa effektiva och engagerande digitala upplevelser.

Vi på Bueno tror på att skapa anpassade e-handelslösningar som möter våra kunders unika behov. Vi skapar inte bara webbshoppar, utan vi hjälper även våra kunder att utveckla sin digitala strategi och hitta de bästa lösningarna för att sälja sina produkter online.

Unika lösningar inom e-handel

Buenos inställning till e-handel är centrerad kring att skapa visuellt tilltalande och användarvänliga webbshoppar som är optimerade för både sökmotorer och användarupplevelse. Vi tror på att skapa en sömlös köpupplevelse för kunderna genom att använda oss av smarta lösningar som underlättar för kunden att navigera och hitta produkter på webbplatsen.

Vårt arbete inom e-handel har gjort oss till en välrenommerad webbyrå som har arbetat med en mängd olika kunder, från startups till etablerade företag. Vi förstår att varje företag är unikt och därför skapar vi anpassade lösningar som hjälper våra kunder att skilja sig från konkurrenterna.

Effektiva e-handelslösningar

Buenos metod för att skapa effektiva e-handelslösningar består av flera steg. Vi börjar alltid med en noggrann undersökning av företagets behov och mål för deras webbshop. Sedan skapar vi en detaljerad design som är både visuellt tilltalande och funktionell. Vi tror på att testa och justera vår design innan den lanseras för att säkerställa att den fungerar optimalt.

När webbshopen är lanserad stannar vårt arbete inte där. Vi hjälper våra kunder att utveckla och förbättra sina e-handelslösningar genom att ta hänsyn till användarfeedback och analys av köpbeteenden. Vi är stolta över att vara en partner för våra kunder och att hjälpa dem att växa och utvecklas online.

En pålitliga partner för idag och imorgon

Sammanfattningsvis är Bueno en pålitlig och erfaren partner när det kommer till e-handelslösningar. Vi tror på att skapa anpassade lösningar som är optimerade för både sökmotorer och användarupplevelse för att hjälpa våra kunder att sälja sina produkter online. Om du letar efter en pålitlig webbyrå som kan hjälpa dig med din e-handel, tveka inte att kontakta oss på Bueno!

Kunder tycker till:

  • “Vi hade tur som kom i kontakt med Bueno, samarbetet har fungerat precis som jag vill att det ska. Dialogen har varit utmärkt – vår utvecklare tog tidigt reda på vilka vi är och vad vi vill och har försett oss med goda idéer och, när det har behövts, har även ifrågasatt och motiverat alternativ. En fullträff!”

    Jonas Urkedal
    Jonas UrkedalVD Tindra assistans

Tjänster från Bueno

Tveka inte att kontakta oss om du har någon fråga.

Webbdesign

På webben är vi oerhört starka och har bygga galet många webbar samt jobbat hårt med att driva in besökare till våra kunder! En webb ska vara så mycket mer än en plats där man visar upp sin produkt, affärsidé och har ett kontaktformulär. Vi har alltid som mål att bygga roliga och innovativa hemsidor som får besökaren att trivas och komma tillbaka. Bueno! designar och bygger även hemsidor.

Begär offert

Webbutveckling

Webbutveckling innefattar själva strukturen för din hemsida, hur den är uppbyggd och vad som händer på webben. På Bueno! utvecklar vi webbar från grunden och även hjälper till att utveckla redan byggda webbar. Bueno! tar fram smarta strategier och en genomtänktt webbstruktur för att bygga en så bra webb som möjligt för ert projekt!

Begär offert

E-handel

Genom en webbshop/e-handel kan man enkelt sälja sina varor eller tjänster på nätet. Bueno! bygger webbshoppar i Woocommerce som är ett e-handelssystem för WordPress. Vi har byggt allt från mindre till större shoppar och hjälper dig hela vägen till att kunna sälja till dina kunder!

Begär offert

Hemsida i WordPress

På Bueno! bygger vi mestadels av alla hemsidor samt webbshoppar/e-handel i WordPress (Woocommerce för e-handel). WordPress är ett Open Source CMS-system som är byggt på PHP och MySQL.

Vi rekommenderar samtliga kunder att köra WordPress när vi ska ta fram en hemsida eller webbshop för att det är så skalbart. Man kan börja väldigt enkelt och sen växla upp i den takt man vill.

Nyhetsbrev

Med nyhetsbrev kan man enkelt hålla kontakten med sina besökare eller kunder på sin hemsida eller webbshop.

Bueno hjälper dig med allt från att samla in kontakter, designa utskick och att skicka ut dem!

Begär offert

Grafisk design

Är du i behov av en logga eller kanske en komplett grafisk profil? Vi har byggt många och vill bygga många fler! En grafisk profil är en guide och ett vertktyg hur ditt varumärke ska användas för att få ut sin maximala kapacitet. Bueno! tar fram genomtänkta grafiska profiler som fungerar idag och många år framöver.

Begär offert

Social media

Hur jobbar man i Social media? Och vilka kanaler ska man som företag använda? Vi har koll och vet vad som funkar! Social media är en väldigt stark kanal – om man jobbar med de på rätt sätt. Tvyärr är det så att det kan även skada ditt varumärke om man jobbar på fel sätt. V

i har koll på vad som funkar och i vilken riktning man ska jobba. Vi hjälper även våra kunder med löpande uppdateringar och administering av deras sociala kanaler.

Kontakta Newsfactor!

Google Analytics

För att få reda på hur många besökare, vad dina besökare gör och mycket mer så rekommenderar vi att man installerar Google Analytics på sin hemsida eller webbshop.  Bueno! hjälper dig med detta och tar fram rapporter så att ni kan förstå vad era besökare gör på er webb!

Begär offert

Har du ett projekt du behöver hjälp med?

Kontakta Bueno!