Hur man skapar en föräldrasida i WordPress

Hur man skapar en föräldrasida i WordPress
03/28/2023 Peter
In Guider
Hur man skapar en föräldrasida i WordPress bueno webbyrå

Att skapa en föräldrasida i WordPress

WordPress är en mycket anpassningsbar plattform som gör det enkelt att skapa en webbplats som passar dina behov. En av dess mest användbara funktioner är möjligheten att skapa föräldrasidor och underordnade sidor. Föräldrasidor kan användas för att organisera innehåll och göra det lättare för besökare att hitta det de söker efter. I den här handledningen visar vi hur du skapar en föräldrasida i WordPress.

Skapa en föräldrasida i WordPress

Steg 1:

Logga in på ditt WordPress-konto För att skapa en föräldrasida i WordPress måste du först logga in på ditt WordPress-konto. Gå till din webbplats och logga in med dina inloggningsuppgifter.

Steg 2:

Skapa en ny sida Klicka på “Sidor” i vänstermenyn och välj “Lägg till ny”. Detta tar dig till sidan för att skapa en ny sida.

Steg 3:

Lägg till innehåll och välj föräldrasida Fyll i titeln på din nya sida och lägg till innehåll som du vill ha på sidan. Under inställningarna för “Sidor” kan du välja en befintlig föräldrasida för din nya sida genom att välja den i rullgardinsmenyn.

Steg 4:

Publicera din nya sida När du har lagt till allt innehåll och valt rätt föräldrasida är det dags att publicera din nya sida. Klicka på “Publicera” -knappen för att göra din nya föräldrasida live på din webbplats.

Steg 5:

Skapa underordnade sidor För att skapa underordnade sidor under din nya föräldrasida följer du samma steg som ovan och väljer din nya föräldrasida som den överordnade sidan.

Att skapa en föräldrasida i WordPress är en enkel process som kan göra din webbplats mycket mer organiserad och lätt att navigera. Genom att använda den här funktionen kan du också skapa en hierarkisk struktur för din webbplats, vilket gör det enklare för besökare att hitta det innehåll de söker efter.

Har du ett projekt du behöver hjälp med?

Kontakta Bueno!