Bra webbhotell för WordPress-hemsidor

skapa hemsida i wordpress bueno webbyrå

Hitta rätt webbhotell för din hemsida i WordPress

WordPress är det mest populära innehållshanteringssystemet (CMS) i världen. Det är enkelt att använda och anpassa, vilket gör det till ett bra alternativ för både nybörjare och erfarna användare. Om du planerar att skapa en WordPress-hemsida är det viktigt att välja rätt webbhotell.

Vad är ett webbhotell?

Ett webbhotell är en tjänst som tillhandahåller lagringsutrymme och bandbredd för din webbplats. Det är där din webbplatsfiler lagras och där besökare kan komma åt dem. När du skapar en WordPress-hemsida måste du välja ett webbhotell som är kompatibelt med WordPress.

Vad ska du leta efter i ett webbhotell för WordPress?

När du väljer ett webbhotell för WordPress bör du tänka på följande faktorer:

 • Pris: Webbhotellpriser varierar från några dollar i månaden till hundratals dollar i månaden. Det är viktigt att hitta ett webbhotell som passar din budget.
 • Funktioner: Vissa webbhotell erbjuder fler funktioner än andra. Det är viktigt att välja ett webbhotell som har de funktioner du behöver, till exempel:
   • Automatisk WordPress-installation
   • Säkerhetskopiering och återställning
   • Support för WordPress-plugin
   • Snabbladdningshastighet
 • Up-time: Up-time (Upptid) är den procentandel av tiden som din webbplats är tillgänglig för besökare. Det är viktigt att välja ett webbhotell med hög upptid.

Webbhotell för WordPress

Här är några av de bästa webbhotellen för WordPress:


Siteground (internationell hosting) – Webbhotell som har allt – byggt med säkerhet och hastighet i åtanke, uppbackad av 20 års erfarenhet och driven av människor som bryr sig. Siteground erbjuder även specialiserad hosting för både WordPress och Woocommerce:

WordPress-hosting – Snabb och säker WordPress-hosting som är kraftfull och enkel att använda. Gratis automatiska uppdateringar, enkel uppstart och säkerhetskopior. Automatiserad installation och migrering samt expertsupport dygnet runt. Läs mer

Woocommerce-hosting – Utöka din verksamhet med enkel och kraftfullt WooCommerce-hosting som är utformat för att hjälpa dig att bygga, hantera och utveckla en framgångsrik onlinebutik. . Läs mer


Loopia (svenskt webbhotell) – Skapa din egen hemsida, e-post, blogg eller webbutik på bara några minuter med Sveriges bästa webbhotell. Vi sköter allt det tekniska så att du kan fokusera på det du är bra på.


Webbhotell med Bueno

I våra underhåll- och driftavtal erbjuder vi även hosting-lösningar där ni kan välja att ha er hemsida eller webbshop på våra servrar. När hemsidan är färdigbyggd ser vi inte den som klar, utan det är då det stora jobbet börjar. Att underhåll och drifta en hemsida är ett viktigt arbete vi hjälper våra kunder med.

Fördelar med webhotell från Bueno:

 • Vi hostar och driftar er hemsida utefter era behov, välj det paket som passar er bäst.
 • Säkerhet ingår med bland annat brute force-attacker, IP-blockering och mycket mer.
 • SSL-certifikat ingår
 • Uppdatering av ramverk och plugin

Beställ webbhotell från Bueno – beställ här

Vilken webbhotell är rätt för dig?

Den bästa webbhotellet för dig beror på dina individuella behov och budget. Om du är nybörjare kan det vara en bra idé att välja ett webbhotell som erbjuder en gratis provperiod eller ett billigt startpaket. Om du har en mer avancerad WordPress-hemsida kan du behöva ett webbhotell som erbjuder fler funktioner och bättre prestanda.

Tips för att välja ett webbhotell

Här är några tips för att välja ett webbhotell:

 • Läs recensioner: Läs recensioner från andra WordPress-användare för att få en uppfattning om vad andra tycker om ett visst webbhotell.
 • Jämför priser: Jämför priser från olika webbhotell för att hitta det bästa erbjudandet.
 • Fråga om support: Kontakta webbhotellet för att fråga om deras support för WordPress.

Genom att följa dessa tips kan du hitta det bästa webbhotellet för din hemsida i WordPress.

Kontakta Bueno

En fullservice-byrå

Låt oss hjälpa er med:
Hemsida i Wordpress Webbshop Grafisk profil Projektledning Underhåll & Drift

Boka ett första möte

Att prata och dela sin vision och idéer är alltid enklare än att skriva ett mail. Boka ett möte med Bueno och låt oss ta ett första steg tillsammans med er: