Kurera Omsorg

Kurera Omsorg ett modernt omsorgsföretag med tre verksamhetsgrenar; Personlig Assistans, Familjehem och Öppenvård & Boende. Kurera Omsorgs kontor finns i Malmö men verksamheterna verkar i hela Skåne. Kurera Omsorg vände sig till Bueno redan 2012 då vi hjälpte dem ta fram deras första grafiska profil, sen dess har vi hjälpt dem designa och bygga sin hemsida, diverse printsaker samt ett eget system för deras anställda.

Gör som Kurera Omsorg och bygg din hemsida via vår produkt Buenofy

Buenofy, komplett hemsida till fast månadspris.
Buenofy levererar snabba, effektiva och högkonverterande hemsidor! Design, uppbyggnad, underhåll & uppdateringar ingår.

Kurera Omsorg tycker till om Bueno:

”Bueno har hjälpt oss med vår grafiska design och hemsida. Vi har haft ett mångårigt samarbete genom åren och det har varit välfungerande och smidigt. Genom åren har vi uppdaterat vår hemsida och även byggt ett intranät. Bueno hjälper oss även med grafisk design för våra sociala medier och print/reklam material. Vi har fått mycket beröm för vår hemsida genom våra kunder och samarbetspartners. Bueno har en känsla för design och levererar alltid något utöver det vanliga. Kurera Omsorg kan varmt rekommendera Bueno!”

Relaterade kundcase:

En fullservice-byrå

Låt oss hjälpa er med:
Hemsida i Wordpress Webbshop Grafisk profil Projektledning Underhåll & Drift

Boka ett första möte

Att prata och dela sin vision och idéer är alltid enklare än att skriva ett mail. Boka ett möte med Bueno och låt oss ta ett första steg tillsammans med er: