Salesonomics

Salesonomics skapar möjligheter för varje säljare att lyckas lycklig så att företag kan maximera sin tillväxtpotential, och det är den värderingen som driver dem, varje dag! Vi fick möjligheten att skapa en grafisk identitet för Salesonomics, material till sociala kanaler, design av presentation och en komplett hemsida.

Gör som Salesonomics och bygg din hemsida via vår produkt Buenofy

Buenofy, komplett hemsida till fast månadspris.
Buenofy levererar snabba, effektiva och högkonverterande hemsidor! Design, uppbyggnad, underhåll & uppdateringar ingår.

Salesonomics tycker till om Bueno:

“För oss som startup så var det viktigt att hitta en partner som kunde hjälpa oss med flera delar i vårt behov. Vi behövde även en partner som kunde vara bollplank i vår kreativa process, då vi startade med ett helt tomt blad. Då hemsida är en stor investering för ett litet bolag så var även Buenos betalningsmodell för en enklare hemsida en viktig faktor i vårt val. Bueno har överträffat våra förväntningar både i form av kreativitet, snabb leverans och att göra det lilla extra för att vi skulle kunna lansera i tid. Jag kommer fortsätta använda Bueno som en viktigt partner i vår framtida tillväxtresa och rekommenderar gärna vidare till andra!”

Relaterade kundcase:

En fullservice-byrå

Låt oss hjälpa er med:
Hemsida i Wordpress Webbshop Grafisk profil Projektledning Underhåll & Drift

Boka ett första möte

Att prata och dela sin vision och idéer är alltid enklare än att skriva ett mail. Boka ett möte med Bueno och låt oss ta ett första steg tillsammans med er: