3 st 404-sidor som borde inspirera dig till att skapa en egen!

404-sida kan hjälpa dig som företag att inte tappa besökare!

En 404-sida är en sida som visas upp för din besökare på din webbplats om de går till en sida som inte finns på din webbplats. De flesta teman i WordPress brukar ha en färdig mall för en 404-sida som alla trasiga länkar går till. Vilket är bra, fast vi tror att man kan få ut mer av sin 404-sida än så!

Varför inte göra något unikt och speciellt för din verksamhet som får dina besökare att ha överseende att den kommer till en trasig länk? Ta tillfället i akt att göra något som gör att era besökare inte lämnar sidan utan klickar sig vidare och fortsätter surfa vidare på er webbplats!

404-sida hos Bueno!

På Bueno! har vi skapat något som vi tycker är roligt, interaktivt och passande för oss just nu, se vår 404-sida:
https://bueno.se/dennasidanfinnsej

404-sida – Vad ska man tänka på?

Börja tänka borde vara det första man gör, eftersom många företag väljer att bygga om sina sidor och ändra sin webbstruktur då och då blir det lätt att man skapar trasiga länkar, och dessa trasiga länkar går till en 404-sida. Det vill säga, många av dina besökare kan komma att besöka denna sida och därför bör du göra något roligt och bra av den, som t ex:

  • Gör något roligt och unikt som är passande för din webbplats
  • Länka till din webbshop om du har en
  • Bjud på dig själv och gör något kul

3 bra exempel på 404-sidor

Airbnb

Mailchimp

Hillary Clinton

 

Kontakta Bueno

En fullservice-byrå

Låt oss hjälpa er med:
Hemsida i Wordpress Webbshop Grafisk profil Projektledning Underhåll & Drift

Boka ett första möte

Att prata och dela sin vision och idéer är alltid enklare än att skriva ett mail. Boka ett möte med Bueno och låt oss ta ett första steg tillsammans med er: