5 Designtrender inom webb under 2017

Designtrender inom webb under 2017

Varje år lär oss nya saker vi inte visste om design och 2016 var inte annorlunda. Efter varje år så kan man tydligt se olika trender som växt fram och blivit allt mer populära samtidigt som vissa tekniker har försvunnit. Det finns massivs av olika designtrender och tekniker att lyfta fram under 2017 – vi har valt att välja fram 5 Designtrender inom webb under 2017.

1. Semi Flat Design

Efter att Flat design varit så stort så var det dags för en förändring, därför har semi flat design vuxit fram och skapat en designtrend med objekt som får en upplyftande och framhävd känsla genom schyssta perspektiv och svag skuggning.


2. Cinemagraphics

En personlig favorit är Cinemagraphics! Det är inte som en vanlig GIF med en rörlig bildanimation utan Cinemagraphics är en en bild med utvald objekt som rör sig eller är animerade.


3. Animationer

Animationer har alltid varit hett och kommer alltid vara det. Ända skillnaden med dagens animationer från de tidigare är att idag är animationer sjukt smooth och bjuder på en fantastik känsla i kroppen, se nedan och njut:


4. Gradienter

Denna Gradienter/övertoningar har verkligen slagit igenom ordentligt under 2017. Man kan nästan se dem överallt, ett företag i Sverige som verkligen kört hårt på sina gradienter är Tele2 som kört all in. Man kan se väldigt många vågade och mindre vågade gradients runt om på webben och i diverse print.


5. Ännu mer 3D

3D har varit ganska hett ett tag och trenden verkar inte avta, utan istället öka. Allt fler företag väljer att ha 3D objekt på sina webbar och i sin print, vilket ger en djupare känsla och kan verkligen hjälpa till att framhäva produkten och/eller tjänsten.

Källa:
Behance.net

Kontakta Bueno

En fullservice-byrå

Låt oss hjälpa er med:
Hemsida i Wordpress Webbshop Grafisk profil Projektledning Underhåll & Drift

Boka ett första möte

Att prata och dela sin vision och idéer är alltid enklare än att skriva ett mail. Boka ett möte med Bueno och låt oss ta ett första steg tillsammans med er: