Bueno blir digital marknadsföringspartner till Lunds BK

Bueno blir digital marknadsföringspartner till Lunds BK

Bueno ingår partnerskap med Lunds BK för att stärka klubbens digitala närvaro

Bueno är stolta över att kunna meddela att vi har ingått ett partnerskap med Lunds BK, en av de mest respekterade fotbollsklubbarna i regionen. Genom detta samarbete kommer vi att arbeta tillsammans för att förbättra Lunds BK digitala marknadsföring och engagemang med deras supportrar.

En strategisk satsning för att stärka digital närvaro

Som Lunds BK’s nya digitala marknadsföringspartner kommer Bueno att tillhandahålla avancerade strategier och verktyg för att optimera klubbens närvaro på olika digitala plattformar. Vårt mål är att hjälpa Lunds BK att nå en bredare publik och skapa djupare och mer meningsfulla relationer med både nuvarande och potentiella supportrar.


Kommentar från Lunds BK

“Vi är mycket entusiastiska över att inleda detta samarbete med Bueno. Deras expertis inom digital marknadsföring kommer att vara ovärderlig för oss när vi strävar efter att växa och engagera vår fanbas på nya och innovativa sätt.”
säger Marco Massucci, Lunds BK.

Kommentar från Bueno

“Det är en ära för oss att få samarbeta med en så prestigefylld klubb som Lunds BK. Vi ser fram emot att bidra till klubbens framgångar genom att förbättra deras digitala närvaro och skapa meningsfulla upplevelser för deras supportrar.”
säger Peter Persson, VD Bueno!


Om Lunds BK

Lunds BK är en anrik fotbollsklubb med en rik historia och stark förankring i lokalsamhället. Klubben har ett starkt engagemang för både sportens utveckling och samhället, med fokus på att främja fotboll för alla åldrar och nivåer. Lunds BK strävar efter att vara en förebild inom fotbollsvärlden och arbetar kontinuerligt med att utveckla både spelare och klubben som helhet.

Genom detta partnerskap med Lunds BK siktar Bueno på att skapa en starkare digital närvaro för klubben och en mer engagerad gemenskap bland supportrarna. Tillsammans kommer vi att arbeta för att ta Lunds BK till nya höjder inom digital marknadsföring och kommunikation.

Kontakta Bueno

En fullservice-byrå

Låt oss hjälpa er med:
Hemsida i Wordpress Webbshop Grafisk profil Projektledning Underhåll & Drift

Boka ett första möte

Att prata och dela sin vision och idéer är alltid enklare än att skriva ett mail. Boka ett möte med Bueno och låt oss ta ett första steg tillsammans med er: