Bueno startar upp egen webbshop!

Bueno startar upp egen webbshop!
07/17/2017 Peter
In Nyheter

Bueno släpper egna varumärket – Zagora.se

Efter mycket planering och jobb kan Bueno stolt presentera egna webbshoppen och varumärket Zagora. Zagora.se är Bueno’s egna butik med 100% ekologiska skönhetsprodukter från Marocko.

Zagora.se släpptes under Juli månad och har tagit ca 1 år att ta fram och färdigställa. Bueno är delägare i detta projekt och har byggt upp hela shoppen, tagit fram den grafiska profilen, marknadsföringsstrategier och sköter den dagliga driften!

Vad är Zagora.se?

Zagora.se erbjuder 100% ekologiska och eco-certifierade produkter från Marocko, just nu har vi 3 produkter; Arganolja, Ghassoul och Black soap och planerar under sommaren att släppa 3 till produkter. 3 produkter som vi inte vill släppa än utan väljer att hålla lite på det som en överraskning till våra kunder.

Hur har mottagandet varit för Zagora.se?

Zagora.se har fått lite av en drömstart, med en bra försäljning redan från början och många intresserade konsumenter runt om i världen har Zagora fått en lysande start!

”Vi ser fram emot framtiden för Zagora.se och möjligheten att skapa ett etablerat varumärke som blir igenkänt i Sverige till att börja med!” – Peter Persson (Grundare av Bueno!)

> Gå till Zagora.se
Tips: Använd rabattkoden: friendsofpeter och få 20% rabatt!

Har du ett projekt du behöver hjälp med?

Kontakta Bueno!