Så skapar du enkelt en egen mailsignatur

Genom en snygg mailsignatur når du ut till dina kunder samt potentiellt nya kunder!

Att ha en schysst mailsignatur är viktigare än man kan tro! Många brukar bara slänga in sin logotyp, en sluthälsning på mailet och kontaktuppgifter. Det som ofta händer då är att logotypen ofta är för stor, det kanske ser bra ut i din mailklient fast till kunder och andra som mottager mailet blåses logotypen upp och den tar över hela mailet.

Hur gör man en schysst mailsignatur?

Hur gör man en mailsignatur

Man kan självklart göra det manuellt fast det är ganska krångligt och man måste trixa en hel del med tabeller för att det ska funka i samtliga mailklienter (outlook, mail, gmail osv). Det finns en lösning som är enkel och det går supersnabbt att sätta upp en mailsignatur till sig själv och/eller sina anställda.

Hubspot som huvudsakligen jobbar med ett grymt CRM-system har en mailsignatur-generator där man enkelt fyller i de uppgifter man vill ha med, laddar upp en logotyp man vill använda och sen laddar ner sin mailsignatur. Den kopierar man och klistrar in i sitt mailprogram:
Länk – Här gör du en mailsignatur

Få ut ännu mer av en mailsignatur

Få ut ännu mer av en mailsignatur

På Bueno! ser vi en mailsignatur som en annonsyta, i den kan man marknadsföra en nya produkt eller tjänst man har släppt eller nå ut med något till sina kunder och kontakter. Ändra ofta din mailsignatur och gör gärna med några teman som passar till högtider och säsonger.

Vill du ha hjälp att ta fram säsongsanpassade mailsignaturer?
Tveka inte att kontakta Bueno! redan idag så tar vi fram något som passar ditt företag och ger er något exklusivt som ger er merförsäljning eller når ut med det ni vill förmedla!

Kontakta Bueno

En fullservice-byrå

Låt oss hjälpa er med:
Hemsida i Wordpress Webbshop Grafisk profil Projektledning Underhåll & Drift

Boka ett första möte

Att prata och dela sin vision och idéer är alltid enklare än att skriva ett mail. Boka ett möte med Bueno och låt oss ta ett första steg tillsammans med er: