Svårt att komma igång? – Här är mina tips!

Många är taggade för nya året och lägger upp bilder med budskap om hur man ska lyfta berg och gå på vatten nu när man är fullpumpad med energi för det nya året. Fast för många är det totalt tvärtom, man känner att det kan vara svårt att komma igång efter ledigheten och vill mest ligga kvar under filten i soffan när det regnar och är kallt ute!

Jag som bor i Malaga har en enorm fördel då det just idag är 23 grader och strålande sol inne, så jag vaknar ofta med en bra “grundenergi” och när jag går ute och tar mig morgonkaffet och smeks av solen så är jag igång!


Mina tips för att komma igång under nya året:

Börja med det roligaste först – Detta kan såklart vara lättare sagt än gjort, fast försök börja dagen med att göra något roligt, har du ett urval av arbetsuppgifter, gör de roligaste först, kolla en inspirerande video inom det du arbetar med, försök helt enkelt börja dagen med något lätt.

Växla upp när du är redo – börja inte i sexans växel – Börja jobb-dagen i ett lugnare tempo, om du vanligtvis springer på tunnelbanan så testa att skippa löpningen och ta nästa. Unna dig en fin frukost på ett café för att lyxa till morgonen. När du väl är på arbete så ta på dig lagom med arbetsuppgifter och gör dem i ditt tempo och växla upp när läget för det kommer.

Testa ändra miljö – Att ändra plats att jobba på kan ge fin inspiration och ge dig nya intryck. Om du har möjlighet att sitta någon annanstans att jobba – testa det. Om du jobbar för ett företag med fasta kontor så fråga chefen om du inte kan få testa att sitta någon annanstans några dagar – motivera din fråga med att du behöver detta för att göra ett ännu bättre jobb!

Börja dagen med motion – Att röra sig direkt på morgonen kan vara tufft, fast när du väl kommer ut eller in (på ett gym) och kommit igång så kommer du tacka dig själv! Om du inte har ork att ut och gå eller springa, testa stretcha hemma, skaka igång kroppen, kör meditation för att hitta fokus, gör något för att få igång dig själv.

Gör saker utanför arbetet – För att ha energi för att göra ett bra jobb måste du även må bra utanför jobbet, att testa nya saker är ofta utanför ens comfort-zone och det kan ibland vara svårt att ta sig över tröskeln – fast när du väl släpper loss och bjuder på dig själv får du så mycket tillbaka. Testa dansa Salsa, någon matkurs, resa någonstans du aldrig varit tidigare, hitta en ny träningsform eller börja träna, möjligheterna är oändliga.

Kontakta Bueno

En fullservice-byrå

Låt oss hjälpa er med:
Hemsida i Wordpress Webbshop Grafisk profil Projektledning Underhåll & Drift

Boka ett första möte

Att prata och dela sin vision och idéer är alltid enklare än att skriva ett mail. Boka ett möte med Bueno och låt oss ta ett första steg tillsammans med er: