REDO FÖR
BYGGD FÖR
BESÖKARE FRÅN
PHONES & TABLETS

Tappa inga besökare genom att erbjuda dina kunder/besökare en mindre bra upplevese när de kommer till din hemsida eller webbshop via en mobil enhet. På Bueno har vi koll på hur en mobil besökare beter sig och vad de förväntar sig, vi har det i åtanke när vi tar fram din hemsida eller webbshop för att skapa något unikt för ditt företag!

Information

Number 4 Hair är en serie hudvårdsprodukter från Frankrike med högre ambitioner.

Efter första tvätten, första gången du känt på deras produkter känner du vilken hög kvalité de håller. Med tanke på produktens höga kvalité var det noga att webbshoppen höll lika hög standard!

En webbshop värdig
produktens design

Number 4 hair ställer höga krav på sin egen produkts design och framförallt känsla när man som konsument håller, känner, testar deras produkt. Det är allt från doften på produkten, doften på produkten och texturen på den flytande produkten. Därför hade Number 4 hair höga krav och guidelines som vi var tvungna att ha i åtanke när vi tog fram deras webbshop.

Så mycket mer än “bara” en webbshop

Vi har hjälp Number 4 Hair att ta fram en riktigt bra webbshop där de kan sköta sin direktförsäljning mot sina kunder, fast det slutar inte där. Bueno hjälper sina kunder med det de behöver hjälp. Som t ex denna videon som rullas i bakgrunden, den har vi klippt ihop och lagt in som en en bakgrundsvideo på deras webbshop!

Client:Number 4 Hair
Visa projekt
000

Har du ett projekt du behöver hjälp med?

Kontakta Bueno!