Bueno Pro Bono Program

Bueno Pro Bono Program är ett program som syftar till att hjälpa ideella organisationer med deras webbutveckling och marknadsföring.

Bueno Pro Bono Program

Programmet är öppet för alla ideella organisationer som har ett behov av att förbättra sin webbnärvaro och är ett sätt för Bueno att ge tillbaka till samhället och göra skillnad för andra. Vi tror att alla har rätt till en bra webbnärvaro, oavsett storlek eller budget.

Vi erbjuder design, utveckling och marknadsföring till ideella organisationer. Vi arbetar med organisationer inom alla branscher och med olika syften.

Kriterier för att välja organisationer

Vi vill arbeta med organisationer som har ett viktigt syfte och som gör en positiv inverkan på samhället. Vi vill också arbeta med organisationer som har ett behov av att förbättra sin webbnärvaro.

  • Organisationen måste vara en ideell organisation med ett väldefinierat syfte.
  • Organisationen måste ha ett behov av att förbättra sin webbnärvaro.
  • Organisationen måste vara belägen i Sverige.

Process för att ansöka om att delta i programmet

Organisationer som vill delta i Bueno Pro Bono Program kan ansöka genom att fylla i vårt ansökningsformulär. Ansökningsformuläret innehåller frågor om organisationens syfte, behov och förutsättningar. Ansökningar behandlas löpande och projekten startar så snart som möjligt efter att en organisation har godkänts.

Vi kommer att kontakta alla seriösa organisationer som har ansökt om programmet inom 14 dagar. Om din organisation godkänns kommer vi att kontakta dig för att diskutera ditt projekt.

Tidsplan för programmet

Bueno Pro Bono Program genomförs kontinuerligt. Ansökningar behandlas löpande och projekten startar så snart som möjligt efter att en organisation har godkänts. Vi beräknar att ett pro bono-projekt tar cirka 6 veckor att genomföra. Vi kommer att arbeta med dig för att anpassa tidplanen efter dina behov. Tidsplanen är relativ och kan komma att skifta från projekt till projekt och en viktig faktor till att vi kan hålla vår utsatta tidsplan är att ni som organisation är tydliga i er kommunikation och håller de deadlines vi sätter upp för projektet. 

Ansök redan idag

Vanliga frågor

Bueno Pro Bono Program är öppet för alla ideella organisationer som har ett behov av att förbättra sin webbnärvaro. Organisationen måste ha ett väldefinierat syfte och vara belägen i Sverige.

Bueno erbjuder design, utveckling och marknadsföring till ideella organisationer. Vi arbetar med organisationer inom alla branscher och med olika syften.

Vi beräknar att ett pro bono-projekt tar cirka 6 veckor att genomföra. Vi kommer att arbeta med dig för att anpassa tidplanen efter dina behov.

Du kan ansöka om att delta i programmet genom att fylla i en ansökningsformulär på Bueno webbplats. Ansökningsformuläret innehåller frågor om organisationens syfte, behov och förutsättningar.

Bueno väljer ut organisationer som har ett viktigt syfte och som gör en positiv inverkan på samhället. Vi vill också arbeta med organisationer som har ett behov av att förbättra sin webbnärvaro. Vi prioriterar organisationer som:

  • Har ett specifikt mål med sitt pro bono-projekt.
  • Har en klar vision för sin webbnärvaro.
  • Har en liten eller begränsad budget.
En fullservice-byrå

Låt oss hjälpa er med:
Hemsida i Wordpress Webbshop Grafisk profil Projektledning Underhåll & Drift

Boka ett första möte

Att prata och dela sin vision och idéer är alltid enklare än att skriva ett mail. Boka ett möte med Bueno och låt oss ta ett första steg tillsammans med er: